La Juliana et descobreix una professió relacionada amb el món de la moda que potser no coneixes

per Redacció, el 19 de novembre de 2019 a les 14:49
T'has preguntat mai on es guarda la roba abans d'arribar a les botigues? Saps com es preparen les comandes que fas per Internet? Per tal de resoldre't aquests dubtes i descobrir-te aspectes del món de la moda que potser desconeixies, hem preparat una nova entrega del #challengeindustria!

La Juliana s'ha tornat a sumar a aquest repte per mostrar-te una professió amb molta sortida, però poc coneguda: la de controlador/a de plataforma logística. Per fer-ho, ha anat a Viladecans i ha visitat Desigual: una de les empreses de roba més conegudes arreu del món! I què fa exactament algú que es dedica a aquest ofici? La persona que controla la plataforma logística supervisa que les entrades i sortides de mercaderies es facin correctament i que es respectin les condicions d'emmagatzematge i els nivells d'estoc adequats. Com pots veure en el vídeo, les instal·lacions estan molt automatitzades, per tant el/la controlador/a de plataforma logística ha de saber interactuar amb les noves tecnologies.
 

A més a més, també és qui gestiona l'equip de treball, planificant i assignant les tasques. Així doncs, si t'agrada tenir-ho tot organitzat i t'entens fàcilment amb la tecnologia, aquesta professió és ideal per a tu!

Ah, i això no és tot, si treballes d'aquest ofici en empreses com Desigual, tindrà gimnàs a la feina, entre molts altres serveis...no està gens malament no? Et deixem amb més informació sobre aquesta professió perquè no et quedin dubtes.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: