Així és l'universitari més jove de la història (flipareu)

per Redacció, el 18 de novembre de 2019 a les 10:03
L'any passat us parlàvem de Laurent Simons, un nen de 8 anys que va completar els estudis de Secundària en només 18 mesos i que s'estava plantejant anar a la universitat.

Doncs ara, un any més tard, ja és a punt de graduar-se. El desembre obtindrà el títol universitari d'Enginyeria Elèctrica després d'aconseguir superar totes les assignatures de la carrera en menys de dos anys. Segons expliquen els seus pares, el Laurent sempre havia estat molt intel·ligent, però no es van adonar de les seves capacitats fins fa relativament poc. Així ho afrima el seu pare en una entrevista a la CNN:


 
"No vam fer res especial, sobretot al principi. Anava a l'escola i els professors ens deien que era realment bo. Li donaven feines extres. Tot es va començar a accelerar a partir de llavors. Abans que ens n'adonéssim ja havia acabat l'escola primària, després la secundària i, ara, la universitat. Va de pressa, i no tenim una explicació, no sabem què passa." 


El Laurent té un coeficient intel·lectual de 145 amb només 9 anys, molt per sobre de la mitjana que se situa entre els 90 i els 110.
Arxivat a:
ACTUALITAT, universitari
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: