Una universitat catalana crea els primers estudis sobre aquest tema, què en penses?

per Adolescents.cat, el 22 de novembre de 2019 a les 09:13
Cada cop hi ha més estudis diferents, per a tots els gustos i personalitats. Recentement la Universitat de Barcelona ha anunciat que han creat el primer màster d’Espanya específic per criar nadons de 0 a 3 anys.

Els cursos de màster començaran aquest gener del 2020 i estan dirigits a professionals i famílies. S’ha creat perquè és una de les etapes més trascendentals de la vida i fins ara ningú en rep formació.


La directora del “Màster en criança 0-3 i acompanyament a famílies en xarxa” és Núria Rajadell, professora de pedagogia de la UB. Rajadell ha explicat que el màster va dirigit a professionals que treballen amb nadons de 0-3 i membres d’entitats que desenvolupen projectes de criança i acompanyament a famílies en el tercer sector. Fins i tot a docents en actiu i altres titulats universitaris i de cicles formatius.

La directora del màster diu que aquesta formació tractarà el naixement, el postpart i els primers mesos de vida, ja que “és un període crític tant per als nens com pels progenitors”, ja que amb el primer fill/a “la família es transforma profundament”.


baby swimming GIF

En els primers anys de vida les persones som molt vulnerables, “necessitem recolzament material, emocional, orientacions educatives i reconeixement social i polític”, afirma Núria Rajadell.

El màster s’assoleix amb un total de 750 hores, dura mig any, hi haurà formació presencial i pràctiques en centres i visites a institucions.

Què et sembla, creus que és una bona idea? T'agradaria estudiar-lo més endavant? Explica'ns què en penses als comentaris!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: