ENQUESTA Quina és la millor cançó de la història de les pel·lícules de Disney?

per NacióDigital, el 8 de desembre de 2019 a les 06:00
Les pel·lícules de la multinacional de Walt Disney són de les més famoses de la història. Les seves històries, tant d'animació com d'acció amb persones reals, han marcat generacions durant dècades. Un dels pilars més importants de les pel·lícules de Disney són les bandes sonores, repletes de cançons que han transgredit el pas dels anys.

Hem creat una llista amb algunes de les millors cançons de les pel·lícules, films i històries de Disney per encetar debat: quina és la millor de totes? Des de Tarzán, fins a Coco, passant per Mulán, Mary Poppins o Peter Pan. De les produïdes amb Pixar fins a les més antigues i clàssiques. Vota la teva preferida!


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: