Cepeda esclata a Twitter i diu això sobre la seva ruptura amb Aitana

per Redacció, el 25 de novembre de 2019 a les 10:23
Tot i que ja fa any que Luis Cepeda i Aitana van deixar de ser parella, la relació que hi va haver entre tots dos continua tenint conseqüències. Almenys així ho ha assegurat el cantant a través de Twitter on ha denunciat que no se'l convida a certs esdeveniments "pel salseo".

"Estic fins a la p*** que alguns no passin pàgina d'un llibre que ja he cremat. Que se'm relacioni, que se'm veti de certs actes pel salseo, que em segueixin escrivint 'directores de cine' muntant-se les seves pelis sobre el que escric. Supereu-ho que ja he sortit amb mig Madrid", ha escrit el cantant.


  Com sempre sol passar, el tuit de Cepeda ha generat divisió: alguns han aplaudit la seva sinceritat, mentre que altres han criticat el to que ha utilitzat el cantant. Vosaltres què en penseu?
Arxivat a:
ACTUALITAT, Luis Cepeda
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: