5 consells per gestionar els nervis en època d'examens

per Marta Perxachs, el 26 de novembre de 2019 a les 11:51
Quan ens afrontem a una situació important per a nosaltres, com pot ser un examen, una entrevista, una conversa, etc. el nostre cos s'activa per tal d'afrontar-la amb èxit, i això se sol transformar en nervis produint una sensació d'excitació al nostre cos i la nostra ment.

Cal tenir present, doncs, que posar-se nerviós és normal, només que hem de saber gestionar-ho. A continuació us proposem alguns consells per gestionar els nervis ara que s'apropa el final de trimestre:

 


Això sí: val a dir que aquests consells poden ser útils si, sobretot, es compleix el primer. Evidentment, si no ens hem preparat absolutament res. Molta sort i bon final de trimestre!
Arxivat a:
EDUCACIÓ, consells
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: