7 adolescents descriuen el seu «crush» i li envien un missatge, i si ets tu?

per Redacció, el 1 de desembre de 2019 a les 06:00
Ja fa temps que a Adolescents.cat vam activar les indirectes. Una secció on tothom podia llençar un missatge de manera anònima a persones del seu entorn o el seu dia a dia.



Seguint amb la mateixa filosofia, ara us proposem fer arribar aquestes indirectes als vostres «crush». Potser és algú que coneixes i va al mateix institut que tu, però un «crush» pot ser aquella persona amb qui vas coincidir a la cua d'un McDonald's, us vau mirar, us vau somriure, però no us vau dir res. I ara, clar, necessites saber qui és!

 


Versió sense playbuzz

Noia, 13 anys

Ets una noia... Ulls verds preciosos, cabell castany i ondulat, portes ferros, tens 14 anys i fas gimnàstica artística a BCN. Estatura més o menys 1,60m. M'agrades molt i les vegades que et veig mirant-me o algun cop que em somrius o simplement rius a algú altre, m'agrades encara més. Ja sé que no hi ha tema, però per somiar no passa res oi? 
Bé, almenys ja ho he dit. Si ho veus i saps qui sóc, ja sabràs què fer... 

Noia, 14 anys

M'he enamorat de tu, dels teus ulls verds, de la teva manera de ser i d'insinuar-te quan canto cançons romàntiques al temps lliure. Com em busques el melic com excusa per tocar-me i com em demanes que et toqui els cabells o que et toqui alguna cançó mentre tu t'adorms a les meves cames... 
Sé que no ho llegiràs, però trobo que és millor així.

Noi, 15 anys

No sé com ni perquè.
Mai havia sentit res semblant cap a ningú i menys per algú del meu mateix sexe.
Dubto molt que t'agradi, perquè has estat amb moltes, però no has tingut mai res seriós amb cap, que jo sàpiga.
Potser t'ha passat el mateix que a mi, i sents quelcom per mi, potser no.
Tot va ser arran d'un somni i em vaig llevar enamoradíssim de tu. He intentat deixar de pensar-hi i ho estic aconseguint, simplement per no fer-me mal.
Sempre arribes tard al cole! Arribaràs també tard aquí o no arribaràs?
Sigui com sigui almenys vull ser el teu amic.

Noia, 14 anys

Et vaig conèixer de ben petita, al meu poble, els nostres pares eren amics i nosaltres quedàvem per jugar sovint. Ets un any més gran, tens els cabells castanys i els ulls brillants. Em passo tot l’any desitjant que arribi estiu per tornar-te a veure. Sempre m’has fet costat, a tu t’ho puc explicar tot. Els millors moments els he passat amb tu, com aquelles tardes d’estiu en les que ens asseiem a les roques que hi ha al costat de la figuera i passem hores parlant i rient.

Noi, 18 anys

Fa temps que ens coneixem, però fa aproximadament dos anys que parlem, però poc i com amics. Vas traslladar-te a una altra ciutat amb la família i això va ser un cop dur. La cosa és que em moles molt i no sé com dir-t’ho. He estat penjant indirectes per Instagram a veure si ho pillaves (perquè sé que ara mires molt insta). El mes fort és que m’has preguntat pel meu crush i t’he descrit a tu literalment pero no hi ha manera que ho pillis. No sé si mires adolescents.cat, però si ho veus, vull que sàpigues que estic pilladíssim de tu!

Noia, 15 anys

Em vaig enamorar de tu el segon dia que et vaig veure. Cada cop que em mires no puc evitar riure, ric molt amb tu. 
Tens els cabells castanys, ulls verds, i un somriure preciós. M'encanta veure't tres cops per setmana, ja que no puc de deixar de pensar amb tu.
Ets una mica més gran que jo i el teu nom té quatre lletres. No sé si sents alguna cosa per mi, però m'encantes. Sé que no podràs llegir això, ja que he vist que no segueixes adolescents.cat. Només dir-te que l'edat no importa.

Noi, 17 anys

Et vaig deixar a mitjan agost perquè havíem vist "La vida sense Sara Amat" als cinemes Girona de Barcelona i m'havia fet reflexionar sobre la nostra situació com a parella. Aquestes setmanes he tornat a pensar en tu des que un professor de la universitat ens està ensenyant a reconèixer l'inconscient i acceptar-lo (tan les parts bones com les parts dolentes) i això m'ha fet rumiar que potser vaig cometre un error quan et vaig dir que ja no volia seguir al teu costat com a parella perquè et continuo estimant amb el cor.
No sé si llegeixes aquesta secció ni si ets seguidora d'Adolescents.cat però si et sents identificada, obra'm... Vas a la UPF i estàs cursant Traducció i Interpretació en Llenguatge de Signes.
Ens vam conèixer a la selectivitat, a l'examen de llatí i vam començar a parlar car tu em vas dir si podies posar la motxilla a la cadira que ens separava. Ens vam intercanviar el telèfon i et vaig passar els meus blogs com sempre faig amb la gent desconeguda. Em vas obrir tu.
El teu nom comença i acaba amb la mateixa vocal: la A; i és d'origen mallorquí. El teu primer cognom comença per L i acaba per O; el teu segon és Ruiz. Ets feminista, fas ràdio i vius a Nou Barris. Coneixes al cantant dels Txarango i em vas aconseguir un autògraf d'ell. Vam veure el rodatge de Merlí Sapere Aude a la UB, una de les nostres cites.
Jo faig Filologia Clàssica a la UB. Envia'm un missatge i quedem alguna setmana d'aquestes a l'Estació de Sants. 


 
Arxivat a:
OCI, crush, indirectes
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: