T'agrada Merlí i Adolescents iCat? Aquesta proposta t'encantarà!

per Redacció, el 27 de novembre de 2019 a les 10:00
Us agradaria veure amb altres adolescents el primer capítol de Merlí: Sapere Aude o comentar amb el Sir Joan i la Juliana quines són les vostres bandes sonores preferides? Doncs podeu fer aquestes i moltes altres activitats al RETEENA, el Festival Audiovisual Jove de Barcelona, els dies 7 i 8 de desembre.

La projecció del primer capítol de Merlí: Sapere Aude, la continuació de l'exitosa sèrie de TV3, es farà diumenge 8 a les 17h. i després, a les 18.30h., començarà la taula rodona sobre bandes sonores. A més de la Juliana i el Sir Joan, també participaran en aquest debat musical les actrius de la sèrie Les de l'hoquei Mireia Oriol i Dèlia Brufau. Ah, i això no és tot, perquè quan acabi podreu gaudir de música en directe. I és que com a clausura del festival, hi haurà un concert de bandes sonores amb una orquestra del barri de Sant Andreu!

Us deixem amb una guia que hem preparat amb informació pràctica del festival perquè no us quedi cap dubte:

 

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Reteena
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: