Què és la «nutric people?» Comprova si tu també formes part d'aquest grup

per Redacció, el 30 de novembre de 2019 a les 06:00
Segons diverses investigacions tendim a assemblar-nos a les persones que ens envolten i fins i tot a adoptar el seu estat d'ànim. Per això és important que escollim amb cura qui són els nostres amics i amigues. Així ho assegura el psicòleg George S. Everly en un article sobre benestar personal que ha publicat Psychology Today.

En l'escrit, l'expert afirma que un dels factors que més impacte té en la felicitat que experimentem és el nostre cercle de confiança: aquelles persones a qui estimem i amb qui tenim més relació. En aquest sentit, l'autor recomana allunyar-se de la gent tòxica i envoltar-se de "nutric people": un terme que fa referència a aquelles persones que t'aporten coses positives i t'ajuden a desenvolupar-te i créixer.

Segons George S. Everly rodejar-nos d'aquest tipus de persones millora la nostra autoestima i fa que ens sentim acompanyats en tot moment. I exactament, quines són les característiques principals de la "nutric people"? L'expert les resumeix en aquestes 5:


 


Versió sense playbuzz

- Són motivadores: t'animen a lluitar pel que vols i et donen suport tan si ho aconsegueixes com si no.
- Són comprensives: t'escolten i intenten entendre el teu punt de vista.
- Són de fiar: saps que hi pots confiar i que no et trairan. 
- Són ètiques: actuen segons els seus valors i són honestes i sinceres.
- Confien en elles mateixes: estan segures del que fan i contagien la seva confiança.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: