Així és l'adolescent biònica que t'inspirarà

per Adolescents.cat, el 2 de desembre de 2019 a les 09:29
La Tilly Lockey, una adolescent de 13 anys, és tota una lluitadora. Va perdre els braços quan era un nadó per culpa d’una meningitis molt greu, però gràcies al seu coratge i a la tecnologia, ara torna a tenir extremitats.



En el seu moment va aconseguir sobreviure a aquesta greu infecció, però a dia d’avui encara en pateix les conseqüències. Ha d’anar molt al fisioterapeuta i ara li ha deixat de créixer la cama esquerra. Tot i així, la Tilly és una adolescent com qualsevol altre. Va a l’institut i a casa dedica molt temps a les xarxes socials, on és molt activa. Grava vídeos, els edita i els penja al seu canal de Youtube.

Gràcies als braços biònics, la Tilly pot fer tasques com subjectar coses, escriure, maquillar-se… Li han fet la vida molt més fàcil!

A l’entrevista que li van fer al bloc de Inspiring Girls, la Tilly explica que és així per com l’han criat els seus pares: “Crec que el meu súper-poder és la confiança en mi mateixa. Pots tenir un mal dia, però ningú ho sap excepte tu. La confiança en una mateixa determina com et veuen els altres. Això pot realment canviar la teva vida i la forma de viure-la”.

La Tilly assegura que de gran li agradaria ser conferenciant perquè sap que té una història per explicar. “Inspirar la gent per fer alguna cosa amb la seva vida i canviar el món”, deia a l’entrevista. I per suposat vol seguir treballant amb Open Bionics, l’empresa que ha creat les seves mans.

Un consell que donaria la Tilly Lockey? “Que no es rendeixin. Que mantinguin el cap alt perquè poden fer el que vulguin. Perquè, encara que la gent intenti desmotivar-te, no has de pensar que no pots fer coses. Demostra que estan equivocats”.

Aquí pots veure l’entrevista sencera:



Inspiring Girls és un projecte que té com a objectiu empoderar les noies i la seva ambició professional. Actualment és imprescindible treballar en aquest sentit, ja que moltes dones no es plantegen entrar en alguns sectors laborals perquè mai han pensat que puguin fer-ho o perquè saben que estan molt masculinitzats i no s'hi senten còmodes.

Si entreu a la seva web, hi trobareu breus entrevistes com la de més amunt a professionals de moltíssims sectors, des de directores executives fins a primeres ministres. Totes elles expliquen per què van triar dedicar-se a la seva feina i donen consells a les joves que vulguin seguir el seu camí. Entreu-hi, val molt la pena. 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: