​Aquesta és la primera sèrie de Netflix doblada en català

per NacióDigital, el 29 de novembre de 2019 a les 08:52


Netflix ha donat un pas important en la normalització de la llengua i ha incorporat per primer cop el doblatge d'una sèrie al català
. Es tracta de la sèrie anime japonesa Sakura, la caçadora de cartes, que ja es pot veure en català a la plataforma per streaming.


La sèrie té dues temporades i es va estrenar el 1998. Al Japó va tenir un gran èxit i va rebre el premi Anime Grand Prix el 1999. 
  No és el primer contingut en català que ofereix la popular plataforma. El 2016, arran d'una intensa campanya de Plataforma per la Llengua, Netflix va incorporar al seu catàleg quatre pel·lícules: Planet 51, Sky Captain i el món del demà, Diari d'una mainadera i El secret dels germans Grimm en català.
Arxivat a:
CULTURA, sèrie, Netflix, manga, Sakura
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: