Logotip de Adolescents.cat

El polèmic invent per parelles que no està agradant gens

per Redacció, el 6 de desembre de 2019 a les 06:00
Hi ha invents que en comptes de solucionar problemes, creen conflictes. Aquest és el cas del polèmic anell de compromís que ha posat a la venda una empresa de Brasil. La joia compta amb un gps que permet saber on es troba en tot moment la persona que la porta.

I això no és tot, els creadors de l'anell també han inventat una app pròpia que envia notificacions si la persona es treu l'anell.


Segons els inventors, la joia vol "ajudar a evitar conflictes de parella", el cert però és que és una eina de control i l'únic que fa és alimentar les relacions tòxiques. De fet, Google creu que l'app relacionada amb aquest anell viola la privacitat de les persones i és per això que ha decidit eliminar-la de la seva botiga online.

D'altra banda, la joia tampoc ha agradat els usuaris de la xarxa social que han qualificat l'invent de "masclista" i "controlador". 

 

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: