Logotip de Adolescents.cat

No et funciona Instagram?

per Redacció, el 28 de novembre de 2019 a les 16:55
Facebook ha deixat de funcionar aquesta tarda. La companyia ha confirmat que els problemes afecten la seva "família d'apps", que inclouen Instagram i WhatsApp. "Estem treballant per a retornar les coses a la normalitat tan aviat com sigui possible", ha dit un portaveu de Facebook. Des de novembre de 2018, la companyia ha patit almenys quatre grans caigudes.

El passat 14 de març Facebook, Instagram i WhatsApp van viure la seva pitjor caiguda de la història, que es va prolongar més de 24 hores. També va haver-hi problemes a l'abril i al juliol a més d'una altra anterior al novembre de 2018, segons informa El País. De moment, encara no se sap quan hi tornarà a haver servei.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: