Aquestes són les coses que més ens agraden durant el sexe, segons un estudi

per Redacció, el 6 de desembre de 2019 a les 06:00
Molts cops a les sèries i al cinema se'n mostra un sexe poc realista i divers. Per tal de combatre aquesta imatge "idealitzada i imposada socialment", la marca eròtica Bijoux Indiscrets ha preguntat als seus clients com viuen ells el sexe i quines són les coses que més els agraden quan estan al llit amb algú.

Els resultats de l'estudi mostren que només un 7% dels enquestats prefereixen la penetració abans que el sexe oral, una de les pràctiques preferides dels participants (66,8%) juntament amb la masturbació. D'altra banda, un 26,54% assenyalen els petons i les carícies com allò que més els excita.

Així doncs, tot i que el sexe es relaciona molt sovint amb la penetració, és molt més que això. De fet, tal com manifesten els resultats de l'enquesta, gaudim molt més dels preliminars i de tocar-nos l'un a l'altre, que no pas de l'acte sexual en si. 

Esteu d'acord amb els resultats de l'estudi?

 
 
Arxivat a:
ACTUALITAT, sexe
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: