«Posa't la gorra!» la campanya que heu de conèixer

per Redeacció, el 2 de desembre de 2019 a les 12:13
La campanya solidària "Posa't la Gorra!" dóna el tret de sortida a una nova edició amb un disseny de Pepe Jean. El resultat és una gorra que canvia la pell per fer-se més forta i resistent. Una resistència necessària davant els grans canvis que vindran liderats pels més joves.

La festa se celebrarà dissabte 14 de desembre al Parc de la Ciutadella. L'escenari, ubicat a la plaça de la Cascada, estarà dinamitzat pel Maglari, amb actuacions de Xiula, que torna per segon any consecutiu, i la Zebrass Marching Band. 


La gorra, símbol de la campanya, serà necessària per participar de la festa i les activitats i es vendrà al preu de 8€.

L'objectiu de la campanya és donar a conèixer la realitat al voltant dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. I també recaptar fons amb la finalitat de mantenir els serveis que l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) ofereix gratuïtament per millorar les seves condicions a l'hospital, donant suport psicosocial, i per mantenir La Casa dels Xuklis, una casa d'acollida per les famílies que s'han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència. Posa't la Gorra... pel càncer infantil, junts serem més forts!

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: