Aquesta mesura sobre la regla crea polèmica: a favor o en contra?

per Redacció, el 3 de desembre de 2019 a les 12:59
Una companyia japonesa va decidir aquest mes de novembre crear una targeta identificativa per indicar quines de les seves treballadores tenien la regla -la podeu veure més avall-. Segons va explicar l'empresa, l'objectiu d'aquesta iniciativa era que les dones que estaven menstruant optessin a descansos més llargs i a ajuda addicional. 

Tot i que, com podeu veure, les intencions eren bones, la idea no va acabar d'agradar a alguns clients, els quals van qualificar "d'inapropiada" la mesura. A més a més, algunes treballadores es van queixar d'haver patit algun tipus d'assetjament per culpa d'aquesta targeta identificativa. I és que, malauradament, la regla continua sent "mal vista" per algunes persones.

La polèmica ha fet que l'empresa s'estigui replantejant eliminar aquesta mesura, tot i que encara no ha pres una decisió. A vosaltres què us sembla: hi esteu a favor o en contra?
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: