Per què els Mossos estan buscant aquests «youtubers»?

per Redacció, el 3 de desembre de 2019 a les 09:11

Saltar sobre el sostre del funicular de Vallvidrera -o fer trainsurfing, tal com ho anomenen els seus autors- els sortirà car a aquests dos youtubers que es van gravar i ho van penjar a les xarxes. Tot i que el vídeo l'ha publicat un dels protagonistes al seu canal, els Mossos d'Esquadra han anunciat que estan treballant per identificar-los i prendre mesures legals contra ells.

En el vídeo, sota el títol de "Trainsurfing en Barcelona, reto extremo", hi apareix un grup de joves que planeja saltar a sobre del funicular de Vallvidrera. Per fer-ho, dos d'ells aprofiten dues columnes situades a prop de les vies per saltar a sobre del sostre. Quan ho aconseguiexen s'estan així una bona estona fins arribar a l'estació de la Carretera de les Aigües, on baixen.

Els youtuber van enregistrar-ho tot amb un drone i ésper això que el cos policial, no sols els denunciarà per una qüestió de seguretat ferroviària, sinó també per no tenir permís per fer volar l'aparell.


El trainsurfing se suma als perillosos reptes que circulen per les xarxes socials: i és que no només pot ser considerat un delicte, sinó que a més suposa un risc per a la seguretat.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: