5 coses sobre el sexe demostrades científicament que et sorprendran

per Redacció, el 3 de desembre de 2019 a les 10:35
Al llarg dels anys s'han fet moltíssims estudis relacionats amb el sexe i els resultats d'alguns d'ells són molt curiosos. Us en portem alguns: 


 


Versió sense playbuzz
Els mitjons "faciliten" els orgasmes 
Segons un estudi de la Universitat de Groningen (Holanda), portar mitjons durant el sexe facilita l'arribada al clímax. Segons explica Cristina Callao, psicòloga especialitzada en Sexologia Clínica i Salut Sexual, al diari El País, que la temperatura dels peus sigui càlida i confortable fa que mantinguem l'autoregulació del nostre cos i, d'aquesta manera, la sang irriga de manera directa al clítoris i als genitals masculins. 

La tarda, la millor hora per tenir sexe 
Els ritmes circadians, coneguts popularment com a "rellotges biològics", varien al llarg dels anys. Aquests canvis fan, per tant, que canviem de rutina en funció de l'edat, segons explica el doctor Paul Kelley, de la Universitat d'Oxford. Segons aquest calendari, la millor hora per mantenir relacions quan som joves són les 15:00 hores. Si bé és cert que a aquesta edat el desig sexual sol ser elevat, també ho és que a mitja tarda s'experimenta un "augment d'energia" ideal per dur a terme alguna activitat física. 

Els orgasmes, a la feina i al cotxe 
Els orgasmes femenins més plaents s'assoleixen a la feina i al cotxe. Aquesta és una de les principals conclusions de l'estudi que va publicar el portal especialitzat Bijoux Indiscrets, que va entrevistar més de 300 dones de 51 països diferents per conèixer com viuen la sexualitat. 

Amics i sexe 
Segons un estudi de la Universitat Estatal de Boise tenir sexe entre amics enforteix el vincle entre tots dos. El 76% dels joves que van participar en l'estudi, van assegurar que haver mantingut relacions amb les seves amistats havia reforçar la unió i la confiança.

Sexe i intel·ligència 
Un estudi de la Universitat de Maryland va arribar a la conclusió que l'activitat sexual millora la neurogènesis - la producció de noves neurones- i per tant, el rendiment mental.
Arxivat a:
RÀNQUINGS, sexe
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: