El significat d'un dels looks més polèmics dels Fashion Awards 2019

per Redacció, el 3 de desembre de 2019 a les 11:34
Ahir a la nit les xarxes socials es van omplir de comentaris sobre el look que Shailene Woodley va escollir per la catifa vermella dels Fashion Awards 2019. 

Com podeu veure en les imatges, l'actriu de Divergente va optar per un "vestit plumífer", una peça atrevida i amb un significat especial. Quin? Doncs el d'empoderar les dones negres.


 
I és que el disseny, obra de Pierpaolo Piccioli, forma part d'una col·lecció inspirada i pensada per a aquestes dones: "Molts cops, en la moda, s'ignora i s'oblida a les noies negres i és per això que vaig decidir dissenyar per a elles. El canvi no arribarà si esperes que una altra persona el comenci. Has de ser tu", va dir el dissenyador.


Doncs, sí, tota la raó.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: