6 detalls sobre «Merlí: Sapere Aude» que segurament no sabies

per Redacció, el 4 de desembre de 2019 a les 14:35
Aquest dijous, 5 de desembre, s'estrena Merlí: Sapere Aude a Movistar+. L'spin-off de l'exitosa sèrie seguirà la vida de Pol Rubio (Carlos Cuevas) a la universitat. Així doncs, tot girarà al voltant de Pol: la família, els nous amics, els nous professors i els nous amors... Així ho ha explicat l'equip de la ficció durant la presentació que s'ha fet aquest matí al Centre Movistar de Barcelona. Aquests són tots els detalls que han revelat sobre la continuació de Merlí: 

 


Versió sense playbuzz
En paraules d'Héctor Lozano, creador de la ficció, Merlí: Sapere Aude no és "Merlí 4. Es tracta d'una sèrie diferent, més adulta i més madura. 

La filosofia continua estant molt present en la trama en què hi podrem veure classes d'Ètica, de Lògica i d'Història de la Cultura, entre altres. 

Segons he explicat Carlos Cuevas en la continuació de Merlí els "conflictes entre els personatges són més profunds" i el Pol Rubio, el protagonista, fa un camí on deixa enrere certs complexos i on va descobrint la seva orientació sexual. En aquest sentit ha remarcat que el seu personatge "és l'únic protagonista bisexual d'una ficció en aquest país". 

A banda del Pol, el Bruno també seguirà tenint un paper important en la trama. Aquesta vegada, però, el personatge de David Solans "té les coses més clares i ja no es deixa trepitjar tant", segons ha revelat el mateix actor. 

A més del Pol i el Bruno qui també tornarem a veure seran el pare del Pol, la Calduch i la Glòria, professora de plàstica de l'Àngel Guimerà. 

Com ja es va anunciar fa unes setmanes, la "nova" Merlí serà María Bolaño, professora d'Ètica del Pol a la Universitat. Ara bé, la relació entre tots dos no serà tan "paternalista" ni tan propera com la que tenien el Pol i el Merlí.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: