Carlos Cuevas i David Solans ens confessen quin és l'últim cop que han tingut sexe

per Redacció, el 6 de desembre de 2019 a les 08:51
Aquesta setmana, com segurament ja sabeu, s'ha estrenat Merlí:Sapere Aude, la continuació de l'exitosa sèrie que es va emetre per TV3. L'equip d'Adolescents.cat i Adolescents iCat vam anar a la presentació que van fer al Centre Movistar i vam poder parlar amb alguns dels seus protagonistes, com Carlos Cuevas i David Solans.

Els actors ens van explicar algunes curiositats sobre la nova sèrie i també ens van confessar algunes coses més personals, com quin era l'últim cop que havien tingut sexe. Aquí teniu el vídeo amb totes les preguntes que els vam fer:

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: