VÍDEOS Els millors moments de Rosalía al Palau Sant Jordi

per NacióDigital, el 8 de desembre de 2019 a les 21:31

Rosalía ha enlluernat el Palau Sant Jordi aquest dissabte a la nit davant de milers de fans entregats a ella, que ha tornat a Barcelona per acabar un any que ha estat de glòria en el marc de la gira "El mal querer". Aquí van alguns vídeos amb els millors moments de la nit:

1.Emoció a flor de pell




Tot just després de cantar la primera cançó, la cantant no ha pogut evitar emocionar-se davant d'un públic plenament entregat. Aquest 2019 ha estat un any intens per a Rosalía, cosa que ha reconegut davant de tots els seus seguidors:"Us vull dir una cosa: Aquest ha estat el millor any de la meva vida".


2."Autre Cuture"


3.El Palau Sant Jordi corejant "Millonària" 



 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: