Què són els condons USB i quan els has d'utilitzar?

per Redacció, el 9 de desembre de 2019 a les 09:01
Des de fa anys, que cada cop trobem més ports USB per carregar el nostre mòbil tant en espais públics com privats: biblioteques, hotels, aeroports, centres comercials....

Si bé és cert que aquestes instal·lacions tenen avantatges, també ho és que comporten alguns riscos que a vegades ignorem. Quins? Doncs els atacs dels ciberdelinqüents.


Tal com explica la BBC, cada cop hi ha més hackers que instal·len virus als ports USB per tal de robar les dades privades dels usuaris que els utilitzen. Per exemple, poden robar-nos des del nom d'usuari i contrasenya de les nostres xarxes socials, fins a informació bancària del nostre compte corrent o targeta de crèdit.

 

És per aquest motiu, que les autoritats recomanen utilitzar els anomenats "condons USB". Es tracta d'uns petits adaptadors que permeten l'alimentació energètica, però que bloquegen l'intercanvi de dades. D'aquesta manera, doncs, podem carregar el mòbil en espais públics de manera segura. N'havíeu sentit a parlar?
Arxivat a:
ACTUALITAT, condons USB
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: