Tothom està comentant aquesta escena de Merlí: Sapere Aude: tu què en penses?

per Redacció, el 9 de desembre de 2019 a les 10:52
Tot i que no fa ni una setmana que s'ha estrenat, Merlí: Sapere Aude ja ha aconseguit revolucionar les xarxes socials. Des de dijous passat, que Twitter s'ha omplert de comentaris sobre la ficció, en especial sobre una escena rodada a l'aire lliure.

A la seqüència hi podem veure diversos actors, entre ells Carlos Cuevas (Pol Rubio), corrent sense roba cap a una piscina. Pel que sembla, el moment ha sorprès els espectadors, que no s'esperaven trobar despullats tan explícits dins la sèrie.

Aquests són alguns dels comentaris que s'han escrit sobre el moment:
   

Si bé és cert que alguns missatges pretenen ser divertits, també ho és que poden ser vistos com una falta de respecte... Què pensaríem d'aquests comentaris si anessis dirigits cap a nosaltres?


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: