Et proposem un pla diferent i (amb descompte) per aquestes vacances de Nadal

per Redacció, el 9 de desembre de 2019 a les 12:45
Si aquestes vacances de Nadal vols anar a passar el dia fora amb els amics i amigues, una molt bona opció és PortAventura i Ferrari Land. I és que, no només podràs gaudir d'espectacles pensats especialment per aquesta època de l'any, sinó que a més et sortirà més barat gràcies al Carnet Jove. En concret, tens:

 2x1 en l'entrada a PortAventura Park
 20€ de dte. en l'entrada a PortAventura Park + Ferrari Land

No està gens malament no? Aprofita-ho perquè aquestes promocions només són vàlides fins al dia 6 de gener! Ah, i sobretot, si hi vas, no t'oblidis de portar el teu Carnet Jove i DNI, ja que si no no et podran fer el descompte.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: