5 falsos mites sobre la cuina italiana

per Redacció, el 10 de desembre de 2019 a les 10:00
Quan bullim la pasta hi hem de tirar oli perquè no se'ns enganxi? La massa de la pizza porta ou? Per resoldre aquests dubtes hem parlat amb un expert de la cuina italiana, Antonio Chiaese, xef del restaurant Amassame de Barcelona.
 

 


Us han entrat ganes de menjar italià eh? Doncs tenim bones notícies: si participeu al concurs que hem fet a Instagram, podeu guanyar un sopar per 4 persones a Amassame, un local situat al barri de Sants de Barcelona on podreu gaudir de la millor cuina italiana tradicional. 

A més a més, si us ve de gust tastar els seus plats sense sortir de casa, també ho podeu fer, ja que tenen opció take away amb les apps de Glovo, Uber Eats, Deriveroo i Deliverum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SORTEIG 🤤 Arriba l'època de sopars de classe, de colla, d'equip, d'amics invisibles i més. Per això @restauranteamassame ha preparat un menú brutal per tan sols 20€ (us recomanem que a part de la vostra pizza o pasta preferida, demaneu postres sí o sí 😳) Per anar-vos obrint la gana... sortegem un SOPAR x 4 PERSONES al seu restaurant 🍕🍝🔝 Per participar:⁠⠀ ⁠⠀ 1. Segueix a @restauranteamassame⁠⠀ 2. Etiqueta quines 3 persones t'emportaràs a menjar les millors pizzes i pastes de Bcn 🙌⁠⠀ ⁠⠀ Pots participar tantes vegades com vulguis si canvies algun dels etiquetats. És obligat complir els 2 passos. Divendres 13 anunciarem el guanyador/a als comentaris.⁠⠀ Buona fortuna 🍀 🇮🇹

Una publicación compartida de Adolescents.cat (@adolescents_cat) el

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: