La impressionant performance feminista en català que està arrasant

per Adolescents.cat, el 10 de desembre de 2019 a les 09:17
La performance feminista del col·lectiu feminista xilè Las Tesis, “Un violador en tu camino” va començar a Valparaíso el 25 de Novembre, Dia Internacional contra les Violències Masclistes, i ja s’ha estès arreu del món. 



Aquesta revolta ja és un símbol més del moviment i la reivindicació feminista internacional, és per això que s’ha reproduït en moltes ciutats del món i també a Catalunya. Primer a Barcelona, després a Tarragona, i aquest diumenge va ser tot un èxit a Vic, on es va interpretar en català gràcies a la traducció de col·lectius feministes de Lleida.

Vora 200 dones es van sumar a l’acció convocada pel col·lectiu L’Ortiga Feminista en un moment clau a la ciutat: el Mercat Medieval de Vic. Les participants es van trobar a les 11 del matí per assajar i van començar la performance a les 12 del migdia a la plaça Major de Vic. Més tard van repetir l’actuació davant de la Catedral, un lloc ple de gent i parades del Mercat Medieval però també un lloc simbòlic ja que el bisbe de Vic, Romà Casanova, s’ha pronunciat en diverses ocasions contra l’avortament, titllant-lo de “genocidi”.

Aquí us deixem uns quants vídeos de la performance “Un violador en el teu camí” a la plaça Major i a la catedral de Vic:
 




 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: