8 coses que encara no sabies sobre Carlos Cuevas

per Redacció, el 10 de desembre de 2019 a les 10:21
Carlos Cuevas és un dels actors del moment. Després de triomfar amb la sèrie 45 revoluciones, ara està arrasant amb el retorn de Merlí, que ja s'ha convertit en una de les ficcions més vistes de Movistar+.

És per això que avui hem fet un recull de curiositats que l'actor ha explicat en diverses entrevistes, com la que li van fer a La Resistència. Aquí les teniu: 


 


Versió sense playbuzz
Va començar la seva carrera en el món televisiu fent anuncis i no va ser fins al 2002, quan tenia 7 anys, que va aconseguir un paper en una pel·lícula: La Mujer de Hielo. 

Segons va confessar a La Resistencia, aquest mes de novembre ha tingut molt i (bon) sexe: "Ha estat un mes molt bonic, però no et donaré cap nombre concret, perquè si ho faig, el mes que ve es dividirà entre 10", va assegurar.

Els Beatles, els Rolling Stones i Bob Dylan són els seus artistes preferits. 

Una de les coses que el posa nerviós és que la gent no sigui puntual

El seu "Merlí" a la vida real també va ser un professor de filosofia de l'institut. En una entrevista a La Voz de Galícia, Carlos Cuevas assegura que va ser un referent per a ell i que va estar a punt d'estudiar Filosofia a la Universitat, tot i que el final es va decantar per Literatura. 

Llegeix llibres de filòsofcs clàsscis i el que més li agrada és Jean-Paul Sartre.

L'actor confessa que li han demanat fotos en moments bastant incòmodes, com en un enterrament o a l'hospital.

No pot suportar la gent envejosa i poc empàtica.

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: