WhatsApp deixarà de funcionar en tots aquests mòbils el 2020!

per Adolescents.cat, el 11 de desembre de 2019 a les 11:38
Com passa cada any, aquest 2020 també hi haurà alguns models de mòbils en què WhatsApp deixarà de funcionar.

I és que el ritme de les actualitzacions provoca que diversos dispositius quedin obsolets i no siguin disponibles amb la popular app de missatgeria.


Segons ha informat la companyia, WhatsApp deixarà de funcionar en els mòbils Android amb la versió 2.3.7 o anterior. Pel que fa als iPhones, la plataforma deixarà de ser compatible en els iOS 8 o més antics. 

Per consultar quin sistema operatiu té el vostre mòbil, heu d'anar a "configuració" i accedir a l'aparat "sobre aquest mòbil" ("acerca del teléfono"). Allà podreu veure quina versió té el vostre smartphone.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: