Disney està preparant una versió d'aquesta pel·lícula mítica i ja se sap qui la protagonitzarà!

per Redacció, el 11 de desembre de 2019 a les 12:52
Aprofitant que s'apropen festes, la plataforma Disney+ ha anunciat que està preparant una nova versió de 'Solo en casa', una de les pel·lícules nadalenques més conegudes arreu del món.

Resultado de imagen de solo en casa gif


El protagonista d'aquest nou film serà Archie Yates, conegut pel seu paper a 'Jojo Rabbit'. A més a més també comptarà amb els actors Ellie Kemper ('Unbreakable Kimmy Schmidt') i Rob Delaney ('Catastrophe').

Pel que se sap, l'argument de la nova pel·lícula no serà igual que l'original, però sí que mantindrà una estructura similar i hi haurà algunes escenes inspirades en el mític film dels anys 90.

 

Archie Yates, el protagonista de la nova pel·lícula


A hores d'ara, encara no hi ha data d'estrena, però es preveu que Dinsey+ l'anunciï aviat. A banda de 'Solo en Casa', la plataforma també està preparant noves Versions de 'Noche en el museo' (2006), 'Doce en casa' (2003) o 'El diario de Greg' (2010).
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: