La gent està flipant que existeixi aquesta professió: «És la feina dels meus somnis!»

per Redacció, el 11 de desembre de 2019 a les 13:37
"No sabia que existia, però és la feina dels meus somnis". Aquesta és la frase que va pronunciar un fotògraf de casaments la setmana passada en descobrir que hi ha persones que treballen "d'infiltrades" en les cerimònies.

Segons ha explicat ell mateix a Twitter, se'n va assabentar quan, en un casament, els organitzadors de l'enllaç li van demanar que no gravés ni fes fotografies a una parella de convidats en concret. La raó? "Eren infiltrats als quals se'ls paga perquè ballin i animin la resta de convidats". És a dir, per estrany que sembli, hi ha una feina en què et paguen per anar al casament d'algú que no coneixes i l'únic que has de fer és animar la festa. Doncs sí, com diu el fotògraf que ha fet el tuit, com a feina no està gens malament. Vosaltres us hi dedicaríeu?


 
Arxivat a:
ACTUALITAT, feina
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: