Quins són els teus colors dominants i quin és el seu significat? Descobreix-ho!

per Redacció, el 13 de desembre de 2019 a les 07:30
Com sempre acostuma a passar el desembre, la gent fa balanç de l'any. I no només a nivell personal, sinó també en l'àmbit de les xarxes socials. I és que hi ha moltíssimes eines gratuïtes que ens permeten saber quines han estat les nostres fotos més populars, les publicacions més comentades i fins i tot quins han estat els colors que més hem utilitzat a les xarxes socials.

La plataforma ColorKuler, per exemple, ens calcula en pocs segons els tons que predominen en el nostre Instagram. L'únic que cal, és que introduïm el nostre nom d'usuari i cliquem el botó de cercar. Un cop fet, l'eina ens genera una paleta amb els nostres colors i ens diu els tons que més destaquen.

Ho hem provat amb l'Instagram d'@adolescenst_cat i aquest és el resultat.
 

Us deixem el link de la web AQUÍ per si també ho voleu provar. A més a més, si teniu curiositat per saber la simbologia dels colors que us han sortit, us afegim un rànquing que vam fer uns mesos enrere, on explicàvem el significat dels colors:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: