Un dels youtubers més famosos arreu del món canvia totalment de look i aquest és el motiu

per Redacció, el 16 de desembre de 2019 a les 10:25
El Rubius, un dels youtubers més famosos arreu del món, s'ha tenyit totalment de ros. El que alguns no saben és que el motiu d'aquest canvi de look és solidari. El youtuber es va comprometre a modificar el seu color de cabells si es recaptaven més de 75.000 euros a l'acte benèfic que havia organitzat. Una xifra que va superar de llarg: en total es van aconseguir 102.295 euros, els quals aniran destinats a l'ONG Save the Children. 

El Rubius no ha estat l'únic que ha hagut de canviar la seva imatge. Ibai, un dels altres organitzadors de l'esdeveniment, també va complir l'aposta que havia fet i es va rapar en directe. D'altra banda, també en l'àmbit de Youtube, avui s'ha conegut una altra notícia important.

 
 
PewDiePie, un dels youtubers amb més seguidors del món, ha anunciat que es retira temporalment. "Estic molt cansat. Només perquè ho sapigueu, a principis de l'any que ve estaré fora durant un temps. Ho explicaré amb més detall més endavant, però només volia fer un avís", ha dit el jove suec.

 



 
Arxivat a:
ACTUALITAT, Rubius, youtuber
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: