Aquest actor de Merlí s'ha convertit en un fenomen mediàtic (i no és qui et penses)

per Redacció, el 18 de desembre de 2019 a les 07:49
Albert Baró s'ha convertit en un dels actors catalans més famosos a Sud-amèrica. La seva fama, però, no es deu a la sèrie Merlí, on interpretava Joan Capdevila, sinó a'Argentina, tierra de amor y venganza'. I és que, l'any passat l'artista va marxar a Buenos Aires per protagonitzar aquesta telenovel·la setmanal, la qual s'ha convertit en un èxit absolut a Argentina.

Des de llavors, que l'actor no ha parat d'aparèixer en mitjans del país i fins i tot ha estat perseguit per fotògrafs de revistes del cor. El motiu? La seva suposada relació amb l'actriu Delfina Chaves, coprotagonista de la telenovel·la 'Argentina, tierra de amor y venganza'.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Delfina Chaves (@delfichaves) el


Ara, un any després d'estar rodant a Argentina, l'artista ha tornat a casa convertit en una estrella i amb més d'1,3 milions de seguidors a Instagram. De fet, encara que pugui sorprendre, és l'actor de Merlí amb més followers a les xarxes socials: Carlos Cuevas en té 824.000 i David Solans 449.000. Esperem que li segueixi anant igual de bé!


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: