Ja se sap qui serà el protagonista d'una de les pelis adolescents més esperades i hi ha polèmica

per Redacció, el 20 de desembre de 2019 a les 09:57
Netflix ja ha publicat el tràiler d'una de les seves pel·lícules més esperades: la segona part de A todos los chicos de los que me enamoré. El film, que s'estrenarà el 12 de febrer, tindrà un nou protagonista: John Ambrose. Un altre dels nois a qui Lara Jean havia dedicat una de les seves cartes.

Així doncs, en aquesta nova entrega, la jove protagonista haurà d'enfrontar-se als dubtes sentimentals que li causarà l'aparició d'aquest antic amor, el qual farà trontollar la seva relació amb el Peter (Noah Centineo).
 

I qui interpretarà John Ambrose? L'encarregat de posar-se en la pell d'aquest personatge serà Jordan Fisher, un actor nord-americà que a més de treballar en sèries de Disney, també és músic i ballarí.

 

Com segurament haureu notat els que hagueu vist A Todos los chicos de los que me enamoré, Jordan Fisher no és el mateix actor que interpretava John Ambrose a la primera part.
 

L'actor que interpretarà John Ambrose a la segona part i el que el va interpretar a la primera.


Els directors de la pel·lícula van decidir canviar d'artista quan van fer el càsting per aquesta segona entrega. "Va fer milers i milers d'audicions i quan el Jordan Fisher va aparèixer, ens vam quedar fascinats i vam decidir que el paper havia de ser per ell", expliquen.

Com sempre passa, el canvi no ha agradat a tothom i Netflix ja ha rebut crítiques a les xarxes socials per no mantenir l'actor original. Vosaltres què en penseu?
 
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: