Aquests són els 8 millors invents del 2019: amb quin us quedeu?

per Redacció, el 25 de desembre de 2019 a les 06:00
La revista Time ha fet un recull amb els 100 millors invents d'aquest 2019 i la veritat és que alguns ens poden fer la vida més fàcil. Hem fet un rànquing amb els més destacats: amb quin us quedeu?


 


Versió sense playbuzz

Dyson Airwrap: invent per crear qualsevol pentinat
Aquest invent pot funcionar com un assecador, arrissador, allisador i raspall de cabells!

Bose Frames, ulleres de sol amb sistema d'àudio

Aquestes ulleres de sol porten integrats uns mini auriculars que permeten escoltar música mentre les portes posades. I no només això, el seu sistema intel·ligent, també ofereix la possibilitat de fer trucades, rebre-les i fins i tot utilitzar aplicacions que funcionin a través d'àudio.

Eight Sleep Pod, matalàs intel·ligent
Aquest matalàs conté uns sensors especials capaços de monotonitzar les teves estadístiques del son. Amb aquestes dades, el matalàs ajusta de forma automàtica la temperatura, entre altres factors, per tal d'ajudar-te a dormir i a descansar millor.

Cadira Herman Miller Cosm, cadira que s'adapta el teu cos
Aquesta cadira d'escriptori té un disseny ergonòmic que respon a tots els moviments del teu cos i s'adapta a tu en tot moment per tal que estiguis còmode.

Roli Lumi, teclat i app per aprendre a tocar música
Es tracta d'un teclat intel·ligent que funciona a través d'una senzilla app i que et permet no només aprendre a tocar al piano, sinó també a compondre cançons.

Adidas Futurecraft.Loop, vambes totalment reciclables
Aquest any Adidas ha creat per primer cop unes sneakers amb materials 100% reciclables: així doncs, tots els seus components es poden reutilitzar i fer servir per fabricar unes sabates noves.

Texans Unspun, pantalons personalitzats
La marca H&M s'ha ajuntat amb empresa tecnològica per oferir texans personalitzats. Una màquina 3D escaneja el cos de la persona interessada i crea uns texans fabricats 100% a mida.

Osé, vibrador mans lliure
Aquest vibrador, a més de ser capaç de simular les sensacions de la llengua i els dits, s'adapta a la forma de les nostres parts íntimes i això permet utilitzar-lo sense fer servir les mans.
Arxivat a:
ACTUALITAT, invents
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: