6 sèries noves per començar aquest gener

per Redacció, el 26 de desembre de 2019 a les 06:00
Aquest gener totes les plataformes estrenen noves sèries i algunes tenen molt bona pinta. Us en fem un llistat per si us ve de gust començar-ne alguna:

 
  

Versió sense playbuzz


Spinning out
Ens explica la història d'una patinadora artística professional que lluita per encarrilar la seva carrera i la seva vida personal després de patir un incident. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir de l'1 de gener.

Dràcula
Els creadors de Sherlock transformen la llegenda de Dràcula a través de nous relats. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 4 de gener.

Bitten
Sèrie que se centra en Elena Michaels, una dona llop que intenta portar una vida normal allunyada de la manada. On la puc veure? Syfy. Quan? A partir del 9 de gener.


Sèries que tornen
El embarcadero, 2a temporada

Torna aquesta sèrie escrita pels creadors de La Casa de Papel. En aquesta segona temporada l'Alejandra (Verónica Sánchez) i la Verónica (Irene Arcos) descobriran nous secrets sobre la mort de l'Óscar (Álvaro Morte), l'home que compartien sense saber-ho. On la puc veure? Movistar+. Quan? A partir del 17 de gener.

Sex Education, 2a temporada
En aquesta segona temporada continuaren coneixent més detalls sobre els joves protagonistes de la sèrie, en la qual s'exploren temes com la sexualitat i l'amor. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 17 de gener,

Las escalofriantes aventuras de Sabrina, 3a temporada
La sèrie se centra en la vida de Sabrina, una jove mig humana, mig bruixa que lluita per entendre el món sobrenatural al qual ha de fer front. On la puc veure? Netflix. Quan? A partir del 24 de gener.
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: