Així podrien ser els vàters del futur (i hi ha polèmica)

per Redacció, el 26 de desembre de 2019 a les 06:00
Hi ha invents que creen polèmica i el que us explicarem a continuació és un d'ells. Es tracta d'un vàter inclinat pensat per a ser incòmode. Sí, pot semblar que no té cap mena de sentit, però el seu creador assegura que pot ser útil per reduir les cues que es formen als lavabos públics i també per augmentar la productivitat a les feines.

De fet Mahabir Gill, el creador d'aquest invent, relata que se li va acudir la idea durant un viatge per carretera. "Em vaig aturar per anar al lavabo i hi havia una cua enorme. Molta gent sortia dels banys amb el mòbil i vaig pensar que aquesta situació havia de canviar", explica a la BBC.

És per aquest motiu que va dissenyar un vàter inclinat cap endavant. Segons comenta, aquesta inclinació et permet seure correctament, però fa que sigui molt incòmode estar en aquesta posició més de 5-7 minuts. És per això, afirma, que si el seu invent es comencés a instal·lar als llocs públics, empreses i instituts, es reduiria el temps que la gent passa al lavabo. 
 

Com us podeu imaginar, la idea no ha agradat gaire i Twitter s'ha omplert de crítiques a aquest peculiar vàter i al seu creador. Què en penseu d'aquest invent?

 
Arxivat a:
ACTUALITAT, vàter
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: