Aitana plora a l'especial de Nadal de TVE al rebre una confessió sobre ella

per NacióDigital, el 25 de desembre de 2019 a les 13:11
Aitana Ocaña és una de les cantants pop de referència del moment. L'artista de Sant Climent de Llobregat va triomfar en el seu pas pel programa d'Operación Triunfo 2017, on va quedar segona a la classificació, només per darrera d'Amaia. Arran del seu pas per l'acadèmia, ha iniciat una carrera musical plena de cançons d'èxit, col·laboracions amb artistes de renom i una gira que ha omplert localitzacions per allà on hi anava.

Tot aquest rebombori han aconseguit que artistes consagrats com David Bisbal professin la seva admiració per Aitana en públic. La cantant va viure un d'aquests moments ahir a la nit, a l'especial de Nadal de TVE, on van haver-hi diverses actuacions musicals. Una d'aquestes actuacions va ser un dúo entre Aitana i Bisbal.

  L'intèrpret d'Almeria va tenir molt bones paraules per la catalana, que va emocionar-se. Els dos ja van cantar junts al Palau Sant Jordi, quan David Bisbal va convidar-la a cantar una cançó amb ell quan feia poc temps que havia sortit de l'acadèmia d'Operación Triunfo.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: