6 coses que passaran aquest 2020 i t'agradarà saber

per Redacció, el 1 de gener de 2020 a les 06:00
Deixem enrere el 2019 i comencem un 2020 ple de novetats i esdeveniments molt destacats. En repassem alguns


 


Versió sense playbuzz

S'inaugurarà el gratacel més alt del món
Estarà situat a l'Aràbia Saudita, es dirà Torre Jeddah i farà 1km. d'alçada!

La Nasa determinarà si hi pot haver vida humana a Mart
Aquest 2020 la Nasa llançarà l'ambiciós projecte "Mars 2020 Rover Mission" amb el qual volen descobrir si l'atmosfera d'aquest planeta és apta per a la vida humana. Així doncs, sabrem per fi, si és habitable o no.

Hi haurà cotxes voladors
Uber vol començar a provar la seva divisió de cotxes voladors. La previsió és fer proves durant aquest 2020 i, si tot va bé, implantar aquest servei d'aquí a 5 anys.Per tant, els taxis voladors estan a tocar. 

Obrirà el parc d'atraccions més gran del món
El parc, que s'anomenarà Dubailand, tindrà més de 280 milions de metres quadrats i estarà dividit en 6 sectors: atraccions, esports exteriors, eco turisme, oci i vacances i downtown. Com el seu nom indica, estarà situat a Dubai.

Arribarà la tecnologia 5G
La tecnologia 5G, 250 vegades més ràpdida que la 4G, ens permetrà interactuar amb robots, drones i cotxes a distància. A més, millorarà els serveis de vídeos i música en streaming i permetrà la instal·lació de sensors intel·ligents a les ciutats que controlaran el trànsit i els nivells de contaminació.

A Catalunya, hi haurà molts concerts d'artistes top des de Jonas Brothers, passant per Dua Lipa fins a Camila Cabello. A més a més, també hi haurà la gira de comiat de Txarango, que diu adéu als escenaris després de 13 anys junts.
Arxivat a:
ACTUALITAT, coses
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: