Aquest és el català que ho està petant a TikTok

per Adolescents.cat, el 27 de desembre de 2019 a les 11:41
Es diu Jordi Puig, més conegut com a @jordi.koalitic i és un dels usuaris de Tik Tok més populars  d’Espanya i Catalunya. Segons dades de la mateixa plataforma, el seu perfil (creat el juliol) ha estat el que més ha crescut el 2019.



Als seus vídeos, el fotògraf català de 27 anys, mostra el “making of” de les seves fotografies. A dia d’avui ja té 9 milions de seguidors. De fet, es va començar a fer famós a Instagram, on penja fotos professionals des de fa 4 anys i on té 1,8 milions de ‘followers’.

A Instagram ja va començar a publicar els “making of” de les fotos, però més endavant va veure que utilitzar TikTok podia ser una bona idea: “Uns amics em van passar vídeos molt compartits de gent utilitzant el meu contingut. Per això em vaig decidir a obrir el meu propi perfil i penjar-los jo”, explica a la revista Verne.

Jordi Puig va estudiar Comunicació Audiovisual i després de fer feines com a ‘freelance’ es va adonar que en realitat li agrada molt més la direcció de fotografia. Això l’ha portat fins aquí.

Us compartim alguns dels seus continguts:
 
@jordi.koalitic

Playing with sand 🔥 1 or 2 ? #jordikoalitic #qatar #4u #sand #desert #sunset #foryou #tiktok #funny #viralvideo

♬ No Idea - Don Toliver

 
@jordi.koalitic

Chillin in Doha 🥂 1 or 2 ? #qatarfoundation #jordikoalitic #photo #creative #4u #tiktok #funny #easy #tricks #music

♬ Birthday Suit - Cosmo Sheldrake

 
@jordi.koalitic

Rainbow 🌈 1 or 2 ? #jordikoalitic #photomagic #rainbow #portrait #funny #creative #tiktok #foryou #magic #max

♬ Heartless - The Weeknd

 
@jordi.koalitic

Best of the year vol. 1 🏆 FAV PICTURE ? #jordikoalitic #viral #top #tiktok #amazing #photo #secret #art #foryou #magic #best

♬ sonido original - jordi.koalitic

 
@jordi.koalitic

Best of the year vol.2 🏆 BEST PICTURE ? #jordikoalitic #music #viralvideo #funny #viral #tiktoklover #4u #foryou #tiktok #magic

♬ sonido original - jordi.koalitic



 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: