17 sèries noves que no et voldràs perdre aquest 2020

per Redacció, el 30 de desembre de 2019 a les 08:50
El 2020 arriba carregat de sèries. Aquest any podrem tornar a gaudir de Sex Education, de les aventures d'Stranger Things i de la intriga de la Casa de Papel. I no només això, sinó que totes les plataformes estrenaran noves produccions i algunes amb molt bona pinta. Us deixem les sèries que no us podeu perdre aquest 2020.


 


Versió sense playbuzz

Sèries noves
High Fidelity (Alta fidelidad)
La sèrie se centra en les relacions amoroses d'una jove artista que treballa en una botiga de música als Estats Units. La producció està inspirada en la famosa novel·la escrita per Nick Hornbyel 1995 i que també té per títol Alta Fidelidad. S'estrena el febrer de 2020 a HULU.

Star Wars: Obi-Wan Kenobi
La sèrie sobre Obi-Wan Kenobi explica la vida d'aquest famós personatge de la saga d'Star Wars. Es podrà veure a mitjans de 2020 a la plataforma Disney Plus.

Snowpiercer
La sèrie segueix els passatgers de l'Snowpiercer, un tren gegant en constant moviment que transporta els últims supervivents del nostre planeta, convertit en un desert de gel. S'estrenarà a mitjans de 2020 a TBS.

Run
Se centra en la vida de la Ruby, una jove que un dia rep un missatge inesperat del seu ex en què li demana que compleixin el pacte que van fer: abandonar-ho tot i escapar junts. Es podrà veure a mitjans de 2020 a HBO.

House of the Dragon
Si sou fans de Game of Thrones, aquesta sèrie us agradarà. Se centra en els orígens de la Casa Targaryen, d'on descendeix un dels personatges més populars de la saga de George R.R Martin: Daenerys. S'estrenarà a mitjans de 2020 a HBO.

Lizzie McGuire
En la nova temporada podrem veure com ha canviat la vida de la Lizzie McGuire -personatge mític de Disney Channel- i seguir el seu dia a dia a Nova York. Es podrà veure a mitjans de 2020 a Disney Plus. 

Gossip Girl
La nova Gossip Girl seguirà les aventures d'una nova generació d'estudiants de l'Upper East Side. De moment encara no es coneixen els actors i actrius que donaran vida als personatges, però sí que se sap que les xarxes socials i les noves tecnologies tindran un paper molt destacat en la trama. S'estrenarà a mitjans de 2020 a HBO Max.


Sèries que tornen
Sex Education (Temporada 2)
S'estrena el 17 de gener a Netflix.

Las escalofriantes aventuras de Sabrina (Temporada 3)
S'estrena el 24 de gener a Netflix

Las chicas del cable (Temporada 5)
S'estrena el 14 de febrer a Netflix

Outlander (Temporada 5)
S'estrena el 17 de febrer a Movistar+

La casa de papel (Temporada 4)
S'estrena el 3 d'abril a Netflix

Stranger Things (Temporada 4)
S'estrena a mitjans de 2020 a Netflix

The Haunting of Bly Manor (Temporada 2 de La Maldición de Hill House)
S'estrena a mitjans de 2020 a Netflix

Euphoria (Temporada 2)
S'estrena a mitjans de 2020 a HBO

El cuento de la criada (Temporada 4)
S'estrena a mitjans de 2020 a HBO

Élite (Temporada 3)
S'estrena a mitjans de 2020 a Netflix
Arxivat a:
CINEMA I TV , sèries
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: