Logotip de Adolescents.cat

Tot el que has de saber sobre OT 2020

per Redacció, el 30 de desembre de 2019 a les 10:49
D'aquí res comença una nova edició d'Operación Triunfo. Us hem preparat aquesta guia amb tots els detalls per si en voleu saber més:

 


Versió sense playbuzz
Quan s'estrena?
El diumenge, 12 de gener, a les 22.00 a TVE.

Quan s'emetran les gales?
S'emetran tots els diumenges, a partir del 12 de gener, a les 22.00 a TVE.

Els concursants
A la gala 0 hi actuaran un total de 30 concursants, dels quals només en seran triats 16. Els que superin aquesta primera gala, seran els que entraran a l'acadèmia.

Els professors
Aquesta edició comptarà amb professors d'edicions anteriors com Noemí Galera, Manu Guix i Vicky Gómez, i també amb cares noves. S'incorporaran a l'acadèmia Iván Labanda, com a professor d'Interpretació, i Zahara, com a professora de Cultura Musical.

El jurat
Aquest any el jurat estarà format per la cantant Nina, el director de la Cadena 100 Javier Llano, la cantant Natalia Jiménez i el professional de la indústria musical Portu.

El xat
Aquest any, el famís xat que es fa després de les gales estarà conduït exclusivament per Ricky Merino, exconcursant d'OT.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: