10 rituals de la sort per aquesta nit

per Redacció, el 31 de desembre de 2019 a les 10:31
Quan acaba l'any, toca desfer-se de totes les coses dolentes que ens han pogut passar en els últims mesos i donar la benvinguda a l'any que comença. 

​En general, tots comencem l'any amb ganes que sigui millor que l'anterior, i tant si tenim més o menys fe en aquestes últimes hores de l'any se'ns desperta la incertesa de jo ho faré per si de cas... De manera que intentem atreure la sort de qualsevol forma i demanem una "ajuda extra" amb diferents rituals i tradicions que repetim cada 31 de desembre.

Tot i que aquests costums canvien depenent del país en què visquem, el que finalment busquem tots és el mateix: començar el nou any amb bon peu.

Recuperem alguns dels rituals més habituals cada nit de Cap d'Any: 

 


Sobretot però, aquesta nit, gaudeix al màxim, somriu, estima, abraça... a la gent que t'envolti! I somnia més que mai que els teus desitjos i els de la gent que estimes es facin realitat! Bona entrada d'any a tothom!
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: