5 descobriments sorprenents sobre el sexe i l'amor

per Redacció, el 7 de gener de 2020 a les 12:42
Al llarg de la dècada del 2010 s'han fet centenars d'estudis sobre el sexe i l'amor. El Huffignton Post ha fet un recull dels més curiosos. Aquí els teniu: 


 


Versió sense playbuzz
Els joves practiquen menys sexe 
Segons un estudi dirigit per la psicòloga Jean M. Twenge, els joves d'avui dia tenen menys parelles sexuals que les generacions anteriors i perden la virginitat més tard. Més d'un 15% de la població de 18 anys o més afirma no haver tingut relacions.

És més probable que et fracturis el penis si practiques sexe amb algú que no és la teva parella 
Quan tenim relacions amb algú nou o amb qui no estem habituats és més probable que estiguem nerviosos i que vulguem provar coses noves. És per aquest motiu que els nois se solen fracturar més el penis en aquests casos. Tot i que aquest òrgan no tingui os, té una capa gruixuda que l'envolta anomenada túnica albugínia. Doncs bé, aquesta capa es pot trencar si el penis es doblega mentre està erecte. Afortunadament té solució i la capa es pot reparar mitjançant diversos tractaments. 

Més divorcis a partir del 32 
Segons una investigació duta a terme per la Universitat de Utah, les probabilitats de divorciar-te augmenten un 5% si et cases després dels 32. Els científics van comprovar que la gent que es casava entre els 25 i els 32 durava més que la que ho feia més tard. 

El bon humor que provoca el sexe dura 48 hores 
Els científics de la Universitat de Florida van descobrir que els efectes positius del sexe, que augmenta el bon humor gràcies a l'alliberament d'endorfines, poden durar dos dies. 

Les parelles que es reparteixen les tasques tenen una millor vida sexual 
Un estudi de la Universitat d'Alberta va evidenciar que les parelles que es reparteixen les feines de casa estan més satisfetes amb les seves relacions i practiquen més sexe.
Arxivat a:
AMOR I RELACIONS , sexe
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: