Aquesta és la nova tendència que s'ha posat de moda en les relacions: què en penses?

per Redacció, el 8 de gener de 2020 a les 10:25
Tot i que les noves tecnologies tenen punts negatius, també tenen avantatges gairebé innegables. Un dels més destacats és que ens permeten comunicar-nos de manera immediata amb qui vulguem, encara que estigui a l'altra punta del món. 

Agunes parelles que tenen relacions a distància estan començant a aprofitar aquesta avantatge d'una manera diferent: mantenir la persona que estimen a prop mentre dormen. És a dir, fan videotrucades nocturnes i quan acaben de parlar, en comptes de penjar, mantenen la pantalla activa, col·loquen el mòbil al coixí i se'n van a dormir. D'aquesta manera, doncs, veuen com la seva parella s'adorm i es desperta encara que estigui a milers de quilòmetres de distància.

 

The Atlantic ha entrevistat diverses persones que s'han sumat a aquesta tendència i en general els comentaris són positius. Això sí, també hi ha gent que assegura que la llum de la pantalla els fa més difícil adormir-se o que els resulta estrany dormir amb el mòbil tan a prop. 


Vosaltres us sumaríeu a aquesta tendència?
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: