Aquesta actriu de «Merlí» protagonitzarà una nova sèrie adolescent que no us voldreu perdre

per NacióDigital, el 9 de gener de 2020 a les 09:31
Playz, el canal digital jove de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE), estrena el 4 de febrer la sèrie Drama, coproduïda amb El Terrat i protagonitzada per Elisabet Casanovas, Artur Busquets i Júlia Bonjoch. És la primera ficció de Playz bilingüe, en català i castellà, ambientada a Barcelona i amb una mirada femenina que fuig d'estereotips i busca mostrar la realitat d'avui dia entre la comèdia i el drama, 

Drama explica la història de l'Àfrica (Elisabet Casanovas), una jove amb feina precària que viu en un pis compartit i veu com la seva vida canvia radicalment quan descobreix que s'ha quedat embarassada i no sap de qui.

 
 
 
Elisabet Casanovas (Merlí, Benvinguts a la família), Artur Busquets (La Tribu, Barcelona nit d'hivern) i Júlia Bonjoch (El día de mañana, Cervantes contra Lope) són els tres personatges principals. A més del trio protagonista, hi apareixen els actors Ignatius Farray, Álex Maruny, Carla Linares, Iñaki Mur, Paula Jornet, Aimar Vega, Eduard Buch o Laura Weissmahr.

La temporada inclou sis capítols de 25 minuts aproximadament, i es podrà veure de manera gratuïta a partir del 4 de febrer a la plataforma Playz. 


 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: