Indignació pels comentaris de TVE sobre les exconcursants d'OT Aitana i Míriam

per Redacció, el 13 de gener de 2020 a les 10:13
Indignació entre els fans d'Operación Triunfo per un vídeo que TVE va publicar ahir a la nit sobre exconcursants del programa. En la gravació, es poden veure imatges d'alguns dels i les artistes que han passat pel talent show. Fins aquí tot normal.

El problema són les frases de presentació que es van utilitzar per a alguns dels exconcursant, com la que es van fer servir per a la Míriam i l'Aitana.


I és que, quan es parla de la cantant gallega, es pot veure on rètol on s'hi llegeix: "Dicen que colaboró, mucho, con Pablo López". Un comentari que fa referència als rumors d'una possible relació entre ella i el cantant.

Però això no és tot. En el vídeo on es repassa la carrera musical de l'Aitana, s'hi llegeix la següent frase: "La cantante ha llegado a la ÉLITE". Un missatge clarament vinculat a la sèrie de Netflix on actua la seva parella, Miguel Bernardeau.


Com us podeu imaginar, a alguns fans no els va agradar gens que TVE parlés de la vida personal de les cantants en els seus vídeos i restés importància als seus mèrits professionals. Aquests són alguns dels comentaris que van publicar els usuaris:

 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: