Horòscop: del 13 al 19 de gener

per Adolescents.cat, el 13 de gener de 2020 a les 13:36
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 


Versió sense playbuzz

ÀRIES: Deixa de treure importància a les coses que fas, aquesta setmana toca lluir-te una mica més i pensar en tu. Valora't! Acabar de gaudir al màxim dels dies de relax que et queden perquè t'esperen dies prometedors, en els quals pots consolidar la teva situació i aconseguir el que desitges. T'aniria bé portar a sobre un mineral de quars rosa. Dia de la sort: 19.

TAURE: Aquests dies et notaràs més positiu: estaràs molt més vital i amb necessitat de sentir-te lliure i aventurer/a. Et sentiràs especialment còmode obrint el teu cor, i això crearà vincles forts amb gent propera. Si has patit en l'amor, és el moment d'oblidar i passar pàgina per recobrar la serenitat que necessites. Dia de la sort:17

BESSONS: Apareixeran oportunitats en l’amor amb els Verge, a més són persones que us convenen perquè són molt afectuoses i és una cosa que necessites ara mateix a la teva vida. No et trenquis el coco amb un problema familiar que tens, ja se solucionarà. Començaràs a fer els passos necessaris per posar en marxa una cosa que tens al cap! Dia de la sort: 18. 

CRANC: No siguis massa exigent amb les teves amistats, has d’aprendre a perdonar més. Durant aquests dies et trobaràs amb una situació que no esperaves que et donarà possibilitats d’apropar-te a una persona molt interessant. Saps que has de prendre una decisió ja, no esperis que la vida et posi al límit. Amb aquesta ment tan brillant que tens, no t'equivocaràs. Bones energies amb Lleó i Escorpí. Dia de la sort: 18.

LLEÓ: Us sentireu molt més atractius a finals de setmana, la vostra pujada d’autoestima també té a veure amb les persones amb qui et relaciones, cuida-les. T'esperen dies molt intensos en els que potser no puguis fer tot el que havies previst, però la Lluna et transmetrà energia per complir els teus plans i per què les obligacions no t'acabin saturant. Dia de la sort: 17.

VERGE: Encara que sorgeixin obstacles, tens claríssim que les regnes de la teva vida les portes tu i no deixaràs que ningú s'hi fiqui. Confia en tu perquè l'energia de la Lluna t'obre el camí a iniciar nous projectes i superar els alts i baixos amb la seguretat que et caracteritza. El caliu familiar i l'amor en totes les seves vessants viuran en tu de forma molt positiva. Dia de la sort: 15.

BALANÇA: Aquesta setmana podràs complir els teus objectius i posar en marxa els teus plans. Felicitats! És el moment de superar algunes actituds teves que tendeixen a fer-te veure les coses només a la teva manera. Intenta obrir la teva ment i escoltar a la gent que t'estima de veritat. Bones vibracions amb Lleó i Sagitari. Dia de la sort: 13.


ESCORPÍ: Ets una persona molt més forta del que sembla, durant aquesta setmana hauràs de demostrar que tens caràcter i que no deixaràs que ningú passi per sobre teu, imposa’t! Et sentiràs actiu/va i optimista, i tindràs una màgia especial. Començaràs una ratxa de bona sort amb els estudis, però no abaixis la guàrdia. Bones energies amb Cranc. Dia de la sort: 14.

SAGITARI: És una setmana d'inicis, de noves il·lusions... alguns imprevistos i obstacles et poden desconcertar, però la Lluna t'ajudarà perquè recuperis teves il·lusions. En l'amor, no t'enfrontis als conflictes amb l'ànim de trencar i aposta pel diàleg i la reconciliació. Encara que tinguis dificultats, els teus somnis són cada vegada més a prop... Dia de la sort: 15.

CAPRICORN: T'espera una setmana força tranquil·la, gaudeix encara de les estones de llibertat que tens amb els teus amics. Durant aquests dies estaràs molt intuïtiu i podràs esbrinar coses que fins ara no havies sabut veure. Tens oportunitats d’iniciar noves relacions amb Verge o Taure. Dia de la sort:6. 

AQUARI: Les coses començaran a sortir-te millor i, sobretot, sabràs descobrir els tresors ocults de la teva personalitat. Estaràs ple/na d'iniciatives per dur a terme que repercutiran favorablement en tu i en els que tens a prop. A mitja setmana tindràs una conversa que esperaves des de fa temps. Pots enamorar-te d'una persona que ja coneixies i en la qual no t'hi havies fixat especialment fins ara. Dia de la sort: 18.

PEIXOS: Aquests dies tot pot ser possible per a tu. Només has d'activar la teva voluntat i creure-t'ho! Tens una riquesa impressionant al teu interior que has de deixar sortir... Intenta no fer-te molt pesat a través de Whatsapp, les relacions d’amistat es poden veure afectades. Ara és un bon moment per deixar de pensar en un amor impossible. Bones energies amb Peixos i Cranc. Dia de la sort: 15. 
 
Arxivat a:
OCI, horòscop
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: