Aquest és el nou professor d'OT de qui tothom està parlant

per Aina Font Torra, el 14 de gener de 2020 a les 09:19
En menys de 24 hores, Cesc Escolà ha passat de ser una persona anònima a convertir-se en un dels noms més buscats per Internet. Es tracta del nou professor d'educació física de l'acadèmia d'Operación Triunfo. 

"És molt fort tot el que m'ha passat aquests últims mesos", explica; "Es tracta d'un repte que em motiva enormement i que em confirma que tota la feina que he fet fins ara ha tingut i té sentit". Cesc Escolà, que va néixer a Barcelona l'any 1992, va marxar a viure, de ben petit, a Manresa: "Em sento manresà; els amics els tinc aquí", confessa, tot afegint que "ara ja fa 10 anys que visc a Barcelona per qüestions laborals, i també m'hi trobo com a casa".

Graduat en Ciències de l'Activitat Física i l'Esport (CAFE) i amb un màster universitari en Formació de Professorat sota el braç, ja fa sis anys que treballa com a entrenador de fitness en diversos gimnassos de la capital catalana, duent a terme classes de tot tipus. A banda d'això també exerceix de professor i tutor del grau superior de Condicionament Físic a l'Escola Sant Ignasi dels Jesuïtes de Sarrià, formant futurs professionals del fitness.


Com va arribar a ser professor d'OT?

La notícia que des de Gestmusic buscaven algú que fos graduat en CAFE va arribar-li a través de tres companys de carrera, que van veure l'oferta en una borsa de treball. "No sabia per què buscaven un perfil com el meu però vaig decidir enviar-hi el currículum", explica Escolà a NacióDigital. Al cap de pocs dies, continua, "em van trucar i em van proposar de fer una entrevista".

Una de les coses que li van demanar durant la trobada va ser si tenia vergonya: "Em van explicar que si superava la resta de proves passaria a formar part d'un programa de televisió que s'emetria en directe, però no em van concretar quin", assenyala. No va ser fins al cap d'uns mesos que li van desvetllar que aquell programa que fins llavors havia estat una incògnita, es tractava d'Operación Triunfo: "No m'ho podia creure", diu.


Un cop amb les cartes destapades, des de Gestmusic li van demanar que elaborés un programa de fitness pensat pels concursants del talent musical: "Me'l vaig currar moltíssim, i fins i tot vaig incloure-hi una reflexió sobre com creia jo que s'havia de concebre l'esport en un concurs com aquest".
 

Escolà juntament amb els companys de carrera que van descobrir-li l'oferta laboral: Miguel Fontecha, Gerard Querol i Gerard Casas. Foto: Arxiu personal

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: